WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
€400,- korting
Home delivery
30 days return policy
Hallmark
Hallmark
€1.995
€1.595 Incl. tax
Sporty and electric
Fast and manoeuvrable due to the electric drive from the rear axle with a power of 250 WATT. Via a speed sensor you experience direct support that quickly builds up to 25 kilometers per hour. With a range of between 40 and 70 kilometres, that will take you anywhere in the city in no time.
Top speed
25 KM/H
Range
40-70 km
Modes
5 levels
Weight
18,5 kg
Charging time
3-5 hours
Invisible battery
WATT gets its energy from a 36V - 10.5AH lithium battery. Fully integrated into the down tube, resulting in ideal weight distribution and road holding.
Design and quality
The aluminum frame is finished with high-quality lacquer, so that it retains its stylish industrial look. Furthermore, the bike is finished with high-quality parts from Magura, the Gates Carbon Drive system and Brooks Cambium saddle and handles.
Integrated display
Lighting front
...and rear
Fiets
Wheel size and tires
28’ (37-622) 700 x 37C
Frame sizes
54CM and 59CM
Charging
On the frame
Color
Aluminum
Brakes
Magura hydraulic disc brakes
Saddle
Brooks Cambium
Handles
Brooks Cambium
Handlebars
Black handlebar with integrated display
Drive
Gates Carbon Drive
Mudguard
No
Lighting
Integrated in seatpost
Kickstand
Double kickstand
Bike
Weight
17.5 kg
Display
Type
Yes
Battery
Battery level on display
Pedalassistance
Manual
Speedindication
Yes
Functions
Average speed, distances and time
Motor
Type
25 KM\H
Power
36V - 250W - 45NM (Rearwheel)
Pedal assistance
5 levels
Drive
Via speedsensor
Accu
Brand
Samsung
Battery
36V - 10.5Ah, 378Wh
Removable
No
Capacity
378 Wh
Radius
40 - 70 km
Charging time
3 - 5 hours
Charger
LI-ion battery charger
William Huigens
26 Aug 2023
Wat een heerlijke fiets! Ik heb er in goed 2,5 week al bijna 600km op gezet. Als ik al een minpunt(je) zou hebben dan is het het ontbreken van een geïntegreerde koplamp. Maar dat is dan ook alles.
Aart de With
15 Jul 2023
Ik heb de Watt Brooklyn nu ruim 2 jaar. Ca. 4500km. Fiets destijds gekozen vanwege het mooie display weggewerkt in het stuur, de beltdrive, de schijfremmen en het mooi weggewerkte achterlicht, het geringe gewicht en de achterwiel aandrijving. Het valt niet zo op dat het een elektrische fiets is. Onderhoud tot nu toe, af en toe wat poetsen en de banden wat oppompen. Zonder ondersteuning fietst deze Brooklyn opvallend licht. Bij aanschaf direct een lederen Brooks zadel met vering, bijpassende kurken handgrpen en spatborden geplaatst. Ik heb hem altijd op trap ondersteuning tot 32 km staan. In stand 1 of 2 van de 5 standen rijdt de fiets soepel 20 tot 25km per uur. Buiten de stad stand 5 om wat harder op te schieten. Na ruim twee jaar kan ik zeggen dat de fiets er nog als nieuw uitziet en dat dat de accu en motor nog als nieuw zijn. De actieradius is gewoon erg goed. Enig minpuntje is dat er bij mij nog geen voorlamp op zat. Bij de nieuwe serie is dat verholpen. Het zou mooi zijn als de voorverlichting geschakeld zou kunnen worden met de achterverlichting met een aftermarket pakketje. De ondersteuning bij Watt is goed alhoewel ik de fiets gewoon bij een fietsenmaker heb gekocht. Echt een aanrader deze sportieve fiets.
raymond
27 Feb 2021
Watt een fiets! Ik wil mijn Brooklyn nu al niet meer kwijt. Het is een fijne fiets zonder veel poeha geen app geen verbinding met je mobiel en super onderhoudsvriendelijk. Knap hoor dat zo een jong merk al in staat is dit te doen
Theo Wieckardt
5 Feb 2021
Zeer tevreden met mijn Brooklyn!
Ik heb hem nu bijna 9 maanden en in verschillende weersomstandigheden uitgebreid op gereden. Heb initieel gekozen voor het design, maar hij rijdt dus ook top. Onlangs de spatborden erbij besteld. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, daarom de 5 sterren.
Peter corstiaans
20 Oct 2020
heb de Brooklyn nu een maand in gebruik en heb er een slordige 1000 km mee gefietst. Bevalt erg goed. Vooral de motor in de achterwiel as geeft een gevoel dat je vooruit geduwd wordt.
Heb zelf (Hebie)spatborden gemonteerd, beetje vreemd dat er deze niet standaard op zitten; in een druilerig Nederland toch onmisbaar zou ik zeggen...
Al met al totaal geen spijt van de aankoop!